Skip navigation

Syksy tuo mukanaan kiireitä ja tekosyitä, joten elokuun Unkarin reissun valokuvat olivat jääneet lojumaan kansion perukoille. Parit hassut kuvat jaksoin käsitellä reissun jälkeen, mutta yllättäen tänään iski himo muokkaa jotain kuvia niin sieltähän ne Unkarin kuvat sitten hyppäs fotariin. Reissu oli kyllä mahtava matkaseuralaisten Ilarin ja Timon kanssa. Helsingistä lento (110e menopaluu per naama) Budapestiin, jossa majailtiin sitten Boutique Hotel Zarassa. Saatiin Hotellin ylimmästä kerroksesta huone koko reissun ajaksi hyvällä hinnalla ja sijainti oli ihan Vaci Utcan vieressä sekä Market Hall oli kadun toisella puolella.

unkarinreissu-9601pien.jpg

Suurin osa ajasta vietettiin tosiaan Budapestissä, mutta junalla matkustettiin myös Peczin ja käytiin viinitilalla Szigetvarissa. Kunniamaininta on pakko antaa Budapestin yökerhoille, jotka olivat hieman Sepon Onneloita parempia paikkoja. Unkaria ja Budapestiä voi suositella kyllä kenelle vain, koska niistä löytyy tarjontaa joka lähtöön. Ensi kerralla olisi tarkoitus myös viettää hieman syväluotsaavampaa aikaa Peczissa, joka vaikutti oikein lämpöisältä paikalta. ps. Ilari muistatko satikkatytön 😉

Reissun valokuvauskalustona toimi D50+12-24mm Tokinan laajis. Itse en ole niitä kuvaajia, jotka jaksavat raahata reissussa kaiken mahdollisen kamerasetin mukanaan. Toinen hyvä reissu objektiivi on myös ehroton suosikkini 50mm 1.4 tai 1.8.

ps. huhuna pyörii, että 6kk päästä olisi tulossa Nikonin D300 -järkästä myös täysikennoinen malli! lähde Nikon Watch.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: