Skip navigation

Viivi

Viivi by me

Terveiset elokuun juurelta!

Törmäsin vasta nyt Backlight -tapahtumaan, joka tulee Ouluun syyskuun lopussa. Esillä on ulkomaalaisten valokuvaajien kuvia ja tapahtumassa panostetaan kuvien laatuun ja sarjojen toimivuuteen, eikä niinkään määriin. Lisää tietoa tapahtumasta löytää täältä.

The exhibitions in Oulu take place in the premises of the Northern Photographic Centre and the Oulu City Art Museum. The galleries Valve, Rantagalleria and Galleria 5 focus on the absurd and the paradox.”

Uusia kuvia tulee sivustolle myös tällä viikolla, kun päivätöiltä kerkeää. Pasi Lehtinen päivitteli omaa kuvasivustoaan portfolion muotoon ja parempia otoksia ei tarvitse enää etsiä sivuston kätköistä. Pasin blogi löytyy täältä.

Pitää itselle joskus vääntää samanlaista sivustoa blogin kylkeen niin kuvat ovat myös helpommin löydettävissä, eikä niitä varten tarvitse selata koko blogia läpi.

Vanillastar.fi

Vanillastar.fi by me

Lisää pitäisi päästä tälle kesälle vielä kunnolla fotamaan ja ulkona kiinnostas käydä jotain setimpää ottamassa. Toivotaan elokuulle vähän vakaampia kelejä ja D700 saapumista pian Suomeen. Parit jutut kuumottas ostopuolella, mutta kyllä se saattaa olla, että D700 vie voiton. Pitää käydä heti tesmittämässä, kun ensimmäinen saapuu tänne Oulun leveyspiirille. Tämä tarkottaisi myös, että linssipuolta pitäisi osittain päivittää esim. Tokinan laajakulma kävisi aika hyödyttömäksi.

Retouchista kiinnostuneille vielä vinkiksi, että käykää tutustumassa RAYFRESHin sivustoon ja katsokaa beforet ja afterit www.rayfresh.com.

Advertisements

One Comment

  1. Onpa kyllä kivoja potretteja, varsinkin tuo eka miellyttää.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: